Voeg zelf drone locatie(s) toe aan de kaart!

Voeg zelf drone locatie(s) toe aan de kaart!

De interactieve kaart is online! Vanaf vandaag kan je als bezoeker van Droneplaatsen.nl zelf drone locaties toevoegen aan de kaart. Hoe gaat dit in zijn werk?

Vul je mailadres in (niet verplicht)
Het opnemen van een mailadres is niet verplicht, maar wel gewenst. Zo kunnen wij contact met je opnemen in geval van vragen over de locatie of over de te gebruiken foto’s.

Selecteer de locatie op de kaart
Druk met de rechter muisknop op de locatie, waarna er een marker op de kaart verschijnt. De marker kan ook worden toegevoegd door het adres of de GPS-locatie in te vullen in het daarvoor bedoelde veld. Na het plaatsen van de marker, kan je de marker nog handmatig verschuiven.

Voeg een beschrijving toe van de locatie
Vermeld de naam en een omschrijving van de locatie. Welk object is absoluut de moeite waard om te filmen? De door jou vermelde gegevens kunnen wij opnemen in de beschrijving op de kaart.

Voeg een afbeelding/foto toe
Upload een foto/afbeelding van de toegevoegde locatie. Dit is niet verplicht, maar wordt zeer op prijs gesteld. Door het uploaden van een (door jou gemaakte) foto ga je akkoord met het gebruik van de foto op deze site alsmede op de Facebook-pagina. De foto kan worden toegevoegd aan de interactieve kaart alsmede aan de fotogalerij.

Mocht je een foto uploaden die je niet zelf hebt gemaakt, controleer dan van tevoren of de foto rechten vrij mag worden gebruikt.


Heb je beelden van een locatie die reeds aan de kaart is toegevoegd en mogen we die beelden gebruiken? Neem contact op via het contactformulier of stuur een e-mail naar droneicoon@gmail.com.

Want samen maken we het overzicht van de mooiste drone locaties van Nederland!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *